Sense Projects B.V.  is verhuisd:

Omdat wij op zoek waren naar een groter pand met een verhoogd vloeroppervlak zijn we per juli 2015 verhuisd naar het industrieterrein van Horst. Voortaan kunt u ons vinden op Handelstraat 11, 5961 PV te Horst (gem. Horst aan de Maas). Hierbij hebben we nu een spreekkamer annex showroom, grote kantine, een bedrijfshal met een netto vloeroppervlak van 800 vierkante meter, extra zoldervloer van 300 vierkante meter en een totale nokhoogte van 8,5 meter. Verder is er voldoende parkkeergelegenheid op een perceel van 1750 vierkante meter.

Bereikbaarheid:

De bereikbaarheid van ons bedrijf is zeer goed. We liggen nu slechts op enkele minuten rijden van snelweg A73/afslag 11 in Horst

Grote projecten:

Op onze nieuwe locatie hebben we een opslagcapacitet van zowel harde (EPS, XPS, PIR, PUR e.d.) als zachte schuimen (polyether en polethyleen schuim). Daarnaast is er een groter werkgebied in de fabriek.  Het voordeel hiervan is dat we door het verhoogde werkoppervlak ook grote (logistieke) projecten aankunnen. Onze klanten vragen steeds vaker om EPS piepshuim projecten zowel te spuiten, te verpakken alswel te verzenden. Denk hierbij aan projecten voor internationale retailers met toepassingen in winkelreclame en maatwerk winkelinrichting.