Compleet in 3D

Met ons dienstenportfolio en de productie mogelijkheden die we bieden geven we invulling aan bovenstaande slogan. Hierdoor helpen wij u bij de realisatie van nagenoeg ieder 3D vraagstuk. Wij produceren op klantaanvraag; u draagt uw project of idee aan, samen met randvoorwaarden zoals wensen en eisen. Voor de start van het traject adviseren wij u uitgebreid. Zo staan we stil bij toepassing, functionaliteit, maakbaarheid, afwerking, kosten en levertijd.

Door onze jarenlange ervaring in de High Tech industrie zijn wij in staat u ook optimaal te adviseren bij technische vraagstukken. Bekijk onze aanpak, onze uitleg en advies over de verschillende materialen én de productie mogelijkheden die wij bieden.

Inhouse specialisatie én productie

Om onze kwaliteit en duurzaamheid te garanderen produceren wij veel van onze projecten zelf in huis. Wij werken daarnaast samen met vaste partners om u als klant optimaal van dienst te zijn.

Lees meer over ons

Aanpak

Onze aanpak, we nemen u mee langs alle stappen van idee tot realisatie!

Onze aanpak

Materiaalkeuze

Welke materiaalkeuzes zijn er en wat past het beste bij uw idee?

Materiaalkeuze

Productie technieken

Onze productie technieken waarmee wij tot het beste resultaat komen!

Onze productie technieken

Vrijblijvend advies

Plastisense helpt u graag verder om uw vraagstuk te vertalen naar een prachtig eindresultaat! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Vraag direct aan!