Betaalbare & innovatieve oplossingen

Plastisense is opgericht in 2014 en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste verwerkers van piepschuim, (zacht/hard) schuim en overige kunststoffen voor maatwerk design, verpakkingen, bouw en isolatie toepassingen. Dagelijks werken onze professionals aan mooie en innovatieve oplossingen voor uw producten. Van enkelstuks en seriewerken in EPS, XPS en flexibel schuimrubber tot complete Turn Key projecten.

Inhouse specialisatie

Om onze kwaliteit en duurzaamheid te garanderen snijden, frezen en bewerken wij nagenoeg alle EPS, XPS en allerlei harde en zachte schuimen in huis. Voor de afwerking beschikken we over een industriële spuitcabine waardoor we alle producten kunnen voorzien van onder andere Latex, 2K lak en industriële coatings. Tot slot verzorgen wij de eindassemblage voor uw specifieke project volledig op onze locatie.

Bekijk alle mogelijkheden

Volledige ontzorging

Dankzij onze continue doorontwikkeling en vernieuwing op het gebied van productietechnieken zijn we in staat hybride (sandwich) oplossingen te realiseren met een hoge diversiteit aan materialen. Hierbij werken we samen met onze vaste partners en zijn we in staat betaalbare én innovatieve oplossingen te leveren om u als klant optimaal van dienst te kunnen zijn.

  • Roestvast- en zwartstaal werken

  • Hout meubelwerken

  • Overige kunststofwerken zoals Acryl (plexiglas), POM e.d.

  • Beton toepassingen zowel op decoratief als technisch vlak

  • Laserwerken

  • Afwerking (kunstenaars) en decoratieve Airbrush spuitwerken

Vrijblijvend advies

Plastisense helpt u graag verder om uw vraagstuk te vertalen naar een prachtig eindresultaat! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Vraag direct aan!