Veelzijdige toepassingen voor iedere branche

EPS, XPS, PIR en PUR bieden veelzijdige toepassingen in zowel de decoratieve als industriële branche. Het is verkrijgbaar in vele kwaliteiten, druksterktes met ieder zijn eigen specifieke toepassingen. EPS, PIR en PUR producten worden vervaardigd in de vorm van blokken, platen of vormdelen. XPS wordt enkel in plaatvorm of kleinere blokvormen geproduceerd.

De blokken kunnen worden opgesneden, opgezaagd of gefreesd tot platen en vele willekeurige vormdelen zoals letters en logos. Dit gebeurt met CNC gestuurde machines. Plastisense heeft een scala aan machines waardoor we onder een hoge nauwkeurigheid, kwaliteit én snelheid kunnen produceren.

Ontwerpvrijheid vs productie bij EPS

EPS biedt vaak uitkomst als het gaat om volumineuze vormen en producten. Buiten het feit dat het bijna altijd voordeliger is dan andere materialen in hetzelfde volume, biedt EPS ook meer vormvrijheid tijdens het ontwerpen. Plastisense kan uw project verwezenlijken door het ideale uitgangsmateriaal te combineren met de juiste machine(s), kennis en connecties. Dit zorgt ervoor dat u als klant geen hinder hoeft te ondervinden wat betreft de vrijheid in uw ontwerp.

Plastisense adviseert u ook als het gaat om het ontwerp en de gerelateerde kosten. Soms kan er, door een eenvoudige aanpassingen of concessies te doen in het ontwerp, een substantiële kostenbesparing worden gerealiseerd!

Een greep uit onze projecten

Vrijblijvend advies

Plastisense helpt u graag verder om uw vraagstuk te vertalen naar een prachtig eindresultaat! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Vraag direct aan!