Inventarisatie

U draagt uw project of idee aan, inclusief eventuele randvoorwaarden. Hierna brengen we duidelijk in kaart wat uw wensen en eisen zijn en waarmee wij u het beste van dienst kunnen zijn.

Uiteraard geven we u graag advies over de materiaalkeuze, productie technieken en staan we stil bij productkwaliteit en duurzaamheid voor uw specifieke aanvraag. Op basis van de inventarisatie helpen wij u graag verder om uw vraagstuk te vertalen naar een prachtig eindresultaat!

Prototyping

Als u bij een eerste project of idee de gewenste oplossing nog niet volledig duidelijk is, kan een proof of concept of een prototype duidelijkheid geven. Hierbij kunnen we er voor kiezen om ook verschillende materiaalsoorten en productie technieken toe te passen om zo zorgvuldig de voor- en nadelen te vergelijken.

Aan de hand van het prototype weet u direct of de oplossing aansluit bij uw vooraf gestelde wensen en eisen.

Productie

Op basis van het gewenste resultaat zullen wij uw idee of project in productie nemen. Om onze kwaliteit te waarborgen, produceren wij nagenoeg alles in house en werken wij daarnaast samen met vaste partners. Hierdoor bieden wij u het beste product tegen een betaalbare prijs.

Bekijk onze productie technieken
  • 2,5D CNC contoursnijden

  • 3D CNC frezen

  • 3D printen

  • 3D shaping / sculpting

  • Gieten van kunststoffen

Verwerking en assemblage

Individuele onderdelen kunnen we desgewenst samenvoegen tot een compleet product. Waar nodig werken we individuele of samengestelde producten af. Wij maken delen passend en verlijmen deze voor u en garanderen we een strak eindresultaat.

Ook zijn we sterk in Turn Key projecten, waarbij we fases van engineering tot aan productie en levering voor onze rekening kunnen nemen. Zo bieden we oplossingen waarbij we gebruik maken van diverse materialen zoals staal, hout, kunststoffen en coatings. Samen met onze partners zijn we in staat betaalbare én innovatieve oplossingen te leveren. Zo krijgt u een meubelstuk, letter of ander functioneel/decoratief object dat aan uw specifieke wensen voldoet!

Afwerking

Ook voor de afwerking van uw project bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden afwerkingsmogelijkheden voor projecten die binnen of kortstondig buiten worden toegepast, tot objecten die zeer hard, slagvast en slijtvast moeten worden. Plastisense werkt uitsluitend met de allerbeste coatings van gerenommeerde merken. Voor festivals of animatieparken bestaat de mogelijkheid voor spuitwerk op locatie.

Bekijk onze coatings
  • Latex en Acryl verven spuiten; geschikt voor binnen- of kortstondig buitengebruik.

  • Diverse typen Hotspray coatings; geeft sterkte, waterdichtheid en bescherming aan het product

  • UV bestendige 2K top coatings spuiten

Verpakken, leveren en plaatsen

Plastisense verpakt haar producten met de hoogste aandacht en zorg. Zo verpakken we op houten of EPS pallets in combinatie met bescherming zoals schuimfolie, bubbelfolie, kartonnen hoeken, stretchfolies en waarschuwingssymbolen.

We werken met eigen transport of vaste transporteurs die voor ons rijden en weten hoe ze met onze producten om moeten gaan. Op deze manier kunnen we beschadigingen tot een minimum beperken. In overleg kunnen wij uw producten ook monteren en plaatsen op locatie. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Vrijblijvend advies

Plastisense helpt u graag verder om uw vraagstuk te vertalen naar een prachtig eindresultaat! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Vraag direct aan!